divendres, 9 de març del 2018

EMPRENDRE EN CLAU FEMENINA



Aprofitant que ahir va ser el dia de la dona, analitzarem com està la situació de la dona en el món empresarial.



Serie: Franklin D. Roosevelt Library Public Domain Photographs, compiled 1882 - 1962 ( National Archives Identifier: 195301

Ens inspirem en Anna Eleanor Roosevelt, una de les dones més influents del segle XX: va ser escriptora, política, feminista, diplomàtica i professora que va trencar els motles per a construir un futur millor. 


Va participar en la formulació de la Declaració Universal dels Drets Humans de les Nacions Unides i al costat de Hansa Mehta va fer possible el primer article d'aquesta declaració: < tots els éssers humans naixen iguals i lliures en dignitat i drets>Va ser una feminista que va innovar en el present per a canviar la realitat del futur.



Lluny de la discriminació i la segmentació que ha patit la dóna per tants anys en el món laboral, estadístiques recents han demostrat que la realitat que enfronten és totalment diferent. Així, durant la crisi viscuda en l'últim temps són les dones els qui tenen la menor taxa de fracassos, casualitat? 


Si s'analitza la situació en perspectiva les característiques de les emprenedores modernes, l'escull més difícil amb el qual s'ha trobat la dona actual és la falta de finançament, qüestió que compensen amb responsabilitat, decisió i bones idees.

El món de l'empresariat no està vetat per a aquelles que creuen tenir una idea innovadora i se senten "inquietes" de posar-se a la feina, no obstant això, la falta de suport i la discriminació que pateixen en cercar formes de finançar les seues iniciatives generalment impedeix el que els seus somnis es materialitzen.


La falta d'eines avui no és una excusa per a deixar d'intentar crear una empresa, ja que existeixen innombrables recursos i tallers als quals poden accedir-se que cerquen aprofitar les ganes, il·lusió i motivació que caracteritzen a una emprenedora a aconseguir el que tant anhela... ser responsable d'un gran negoci. 

Basat en aquest article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'ECONOMIA DEL BÉ COMÚ

No sé si heu sentit parlar de l'economia del ben comú i les empreses que treballen amb aquesta filosofia. Alguns dels punts pels quals...