dijous, 8 de març del 2018

QUÈ ÉS EIE


Què és Empresa i Iniciativa Emprenedora?


El vídeo següent és una eina didàctica que ens explicarà en què consisteix aquest mòdul professional i transversal, que treballarem en aquest curs,contemplat en el currículum de tots els nous títols de Formació Professional, tant de grau mitjà com a superior, establit en la Llei orgànica 2/2006 d'educació (LOE).

Empresa i iniciativa emprenedora” és un mòdul transversal que orienta l'alumne i l'ajuda a incorporar-se a la vida laboral activa fonamentalment per mitjà del desenvolupament del seu esperit emprenedor, la seua iniciativa i creativitat. 

L'estudi d'aquest mòdul ajudarà l'alumne a desenvolupar la seua iniciativa emprenedora amb la realització d'un projecte empresarial adaptat al perfil professional de cada cicle, i també l'ajudarà i l'orientarà en l'assumpció de responsabilitats i funcions en el seu treball per compte d'altre (el que es denomina "Intraemprenedor"). El coneixement del món empresarial i l'entorn econòmic possibilitarà a l'alumnat el desenvolupament de la seua creativitat i iniciativa dins de l'empresa, així com la creació del seu propi lloc de treball per mitjà de l'activitat emprenedora.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'ECONOMIA DEL BÉ COMÚ

No sé si heu sentit parlar de l'economia del ben comú i les empreses que treballen amb aquesta filosofia. Alguns dels punts pels quals...