dimecres, 28 de març del 2018

EXPOSICIÓ DONES TREBALLADORES


La setmana passada vaig anar a aquesta exposició de fotografies de Mercedes Candelas, acompanyada cadascuna d'elles pel text de María Ángeles Rodríguez, en la Casa de Cultura de Campello.


L'exposició va constar de diverses fotografies de dones treballadores, en distintes professions que ens poden trobar en el poble d'Elda, d'on és originaria la fotógrafa.

A continuació us pose les paraules textuals de María Ángeles Rodríguez el dia de la inauguració. 


L'exposició presenta un mosaic de dones en els seus treballs. L'objectiu de la càmera les mira i la paraula les suggereix més enllà d'aqueixa instantània.Les imatges parlen en les fotografies i en el text altres imatges vénen de les paraules.Fragments del que l'ésser d'aquestes dones porta en les seues mans, com una confluència entre la mirada que parla i la paraula que mira.Evocació, bellesa, poesia i dignitat flueixen en els ulls, en les mans i en el gest singular i propi de cadascuna. De tal manera que, potser, en algun fragment d'aquest mosaic plural, podríem reconéixer-nos les altres.


Ací us deixe una selecció de les fotografies que més em van cridar l'atenció (amb autorització de les autores).






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'ECONOMIA DEL BÉ COMÚ

No sé si heu sentit parlar de l'economia del ben comú i les empreses que treballen amb aquesta filosofia. Alguns dels punts pels quals...